ARTUR STEFFE – Hip hop in Street mix

Artur Steffe je svojo plesno pot začel ravno v PD Elite, kjer je svoje plesne korake in znanje izpopolnjeval pri različnih plesnih učiteljih hip hopa, med drugim pri Siniši Bukinac, Jerneju Šerjaku in Mihi Furlanu, svojo plesno pot pa nadaljeval pri Fioni pod okriljem Monike Veselčič. 
Ravno pod okriljem PD Elite je dosegal odlične rezultate na različnih tekmovanjih, tako na solo kot ekipnem področju.
V PD Elite je prevzel poučevanje hip hopa za začetnike in nadaljevalce, kjer bo svoje dolgoletne izkušnje s hip hopom delil dalje.
Artur Steffe je plesalec in gimnastičar s talentom in znanjem, ki ga z izraznostjo predaja na mlajše generacije. Svoje plesne korake dopolnjuje v tujini in se udeležuje prestižnih mednarodnih tekmovanj. Na svoji poti kariere je uspešno korak za korakom, stopničko za stopničko, dosegal uspešne rezultate. Seveda najodmevnejša je bila udeležba na najbolj znanem TV italijanskem šovu Amici, kjer se je med mnogimi plesalci prebil med najboljše. Ker pa se želi še naprej razvijati je začel plesati tudi druge stile plesa (modern, cheer jazz). Tako zdaj tekmuje tudi v cheer jazz kategoriji v Pivki, kjer dosegajo izjemne rezultate tako na nacionalnih kot na mednarodnih tekmah.

Strast po plesu ga oživlja in tako širi pozitivno energijo na odru in v dvorani. Vedno nasmejan in pripravljen pomagat, poln izzivov ter presenečanj. – le kje ga boste naslednjič spoznali?