Suzana Husić - SONČKI, JAZZ (nadomeščanje)

V plesnem društvu Pike Suzana pleše že več kot 20 let. Svoje plesno znanje je skozi leta izpopolnjevala in dosegala odlične rezultate. Več let je bila trenerka in koreografinja predšolski in otroški skupini Pikice ter tudi mladinski skupini Pike. Kot tekmovalka mladinske in članske ekipe se je udeleževala državnih, mednarodnih, evropskih in svetovnih prvenstev, kjer je posegala tudi po najvišjih stopničkah.

Njeni zadnji dosežki so bili:

  • 6. mesto v močni konkurenci na svetovnem prvenstvu v Ameriki (Florida – Orlando 2017),
  • 2. mesto državno prvenstvo (2017),
  • 1. mesto mednarodno tekmovanje v Nemčiji (Bottrop 2018),
  • 2. mesto državno prvenstvo (2018)

Je zelo dobra organizatorka plesnih predstav, saj vrsto let v sodelovanju s sestro Sando Husić priredita plesno predstavo v Pivki, katera zahteva scenarij, koreografije, glasbo, organizacijo izdelovanja rekvizitov ter izbiro oblačil, ipd. Predstavo si navadno ogleda več kot 800 ljudi.

Suzana je po poklicu vzgojiteljica, otroci jo osrečujejo in delo z njimi jo vedno spravi v dobro voljo. Poleg plesnih aktivnosti je tudi vaditeljica plavanja in vaditeljica gimnastike.

V našem društvu bo skupina Sončki (3 – 6 let) delovala pod njenim okriljem. Na plesnih uricah bodo otroci spoznavali plesno in gimnastično tehniko, športne rekvizite, gibalne vaje ter razne plesne igre.