Sanda Husić – JAZZ

Sanda Husić svojo plesno kariero izpopolnjuje že dobrih 20 let. Njena plesna pot se je začela v njenem rojstnem kraju v Pivki (v plesni skupini PIKE), kjer se je razvijala kot plesalka in trenerka cheer dance in cheer jazz kategorije.

Kot tekmovalka mladinske in članske ekipe se je udeleževala državnih, mednarodnih, evropskih in svetovnih prvenstev, kjer je posegala tudi po najvišjih stopničkah.

Njeni zadnji dosežki so bili:

  • 6. mesto v močni konkurenci na svetovnem prvenstvu v Ameriki (Florida – Orlando 2017),
  • 2. mesto državno prvenstvo (2017),
  • 1. mesto mednarodno tekmovanje v Nemčiji (Bottrop 2018),
  • 2. mesto državno prvenstvo (2018)

Nova plesna znanja je pridobivala in izpopolnjevala na različnih plesnih delavnicah tako doma kot v tujini in tako postala odlična trenerka.

Z Arturjem že vrsto let nastopata in sodelujeta na kulturnih in pomembnih prireditvah kot so koncerti, podelitve, snemanja spotov, plesna fotografiranja...

V plesnem društvu ELITE bo sedmo leto poučevala skupino jazz. V skupini so dekleta v razponu od 7 do 20 let. Skupina je izključno rekreativnega pomena in je namenjena za sproščeno treniranje in razne nastope. Člani se lahko seznanijo z različno plesno tehniko, utrjujejo plesne skoke, razne obrate ter izvajajo raznolike jazz koreografije. Skozi vsa ta leta si je pridobila ogromno plesnega znanja, ki ga z veseljem deli na treningih.