Sanda Husić – Cheer jazz

Sanda Husić svojo plesno kariero izpopolnjuje že dobrih 15 let. Njena plesna pot se je začela v njenem rojstnem kraju v Pivki (v plesni skupini PIKE), kjer je skozi vsa ta leta tekmovanj in nastopov prejemala odličja in znanja, ter se razvijala v trenerja cheer dance in cheer jazz kategorije.

V Pivki je s plesno skupino PIKE še vedno aktualna plesna tekmovalka in trenerka. Z njimi osvaja izredno dobre tekmovalne rezultate na tekmovanjih - na slo cheer open 2016 (2. mesto: Pike - člani v jazz cheer kategoriji + 2. mesto: Artur&Sanda v jazz cheer kategoriji), evropsko prvenstvo v Avstriji 2016 (7. mesto v jazz cheer kategoriji), večkratna državna prvakinja v pom-pon plesih v dvojicah in skupinsko, svetovna prvakinja l.2007 s slovensko pom-pon plesno reprezentanco na Finskem

V plesnem društvu ELITE bo peto leto sodelovala in učila plesno skupino. Skupina cheer jazz (ki ne bo tekmovalna) bo temeljila na preplesavanju njenih različnih koreografij. Tehnično predznanje in reference nista pomembni - samo volja do tega šteje!