Čeprav poletna sezona še traja in mnogi še preživljate čas ob morju in na počitnicah, se dnevi že krajšajo in jesen se počasi, a zagotovo približuje. Vračamo se v rutino, ki nas bo spremljala do naslednjega poletja. Prav zato je zdaj čas, ko iščemo nove izzive. Če je to ples, berete pravo objavo. Pripravljeni so programi za vse, ki bi radi začeli in seveda za vse, ki želite nadaljevati. Kaj se bo dogajalo v novi plesni sezoni, si preberite v naši rubriki "urnik".

Najmlajše nadebudneže vabimo v našo skupinico Sončki, mladi lahko izbirajo med treningi hip hopa in jazza, za odrasle pa so organizirani tečaji na več nivojih (začetni, nadaljevalni, klubski…), prav tako bodo organizirane vsaj tri delavnice za upokojence (Izola in Koper). Pred začetkom rednih vaj pa seveda malo ogrevanja. Za vse nadaljevalce družabnih plesov bo organizirana intenzivna delavnica, da obudimo kak spomin in zarišemo cilje, ki jih bomo dosegali čez leto. Za začetnike, ki se bodo pravočasno prijavili pa spoznavna ura, v kateri boste dobili odgovore na vprašanja in vpogled v način dela.

Tudi v tej sezoni bo na voljo termin za podjetja, ki želijo svojim zaposlenim omogočiti eno ali dvomesečni tečaj, kot obliko druženja in rekreacije. Lanske izkušnje so odlične, zato toplo priporočam.

Uživajte v preostalih avgustovskih dneh, če pa vas zamika ples, nam pišite ali pokličite!